viernes, 20 de julio de 2012

Retorn als entrenos després d’un descans merescut! – Dijous 19 de Juliol de 2012


Cloenda de curs amb èxit amb bons resultats als exàmens, una graduació multitudinaria prou emocionant i, per finalitzar, un viatge a Berlin inoblidable! 


Aquestes últimes setmanes han sigut un no parar de suma de vivències i emocions, arribant al moment culminant amb la celebració del meu 23è aniversari a Berlin, que gràcies a un parell de sorpreses, va ser especial, sobretot, perque vam poder celebrar-ho tots, sense cap baixa! Viatge replet de festa, turisme i descans!

No tot festa però, haig de fer memòria i recordar un bon running pel Tiergarten, realment és un privilegi pels berliners, es tracta d’una extensió de bosc immensa just al centre de la ciutat! El pulmó de Berlin, que és un clar santuari de pau i tranquil·litat al qual s’hi pot anar quan l’estrès comença a treure el nas i que està rodejat de monuments i edificis plens d’història, per exemple la porta de Brandenburg, el memorial als jueus o l’estàtua de la victòria. Allà vam sumar, l’Espel i jo, un total de 12 km en 1h 6’, ritme tranquil i sense despentinar-nos, sobretot xerrant i xerrant!



A més a més, no mentiré pas si asseguro que he caminat més de 30 km aquests dies per la ciutat de Berlín, en Víctor ho pot corroborar, el pobre m’ha hagut d’acompanyar per tots els racons curiosos i no massa turístics de la ciutat J. Apart de tot això, he compartit moments i històries amb gent nova que val molt i molt i, per descomptat, també amb els meus amics, Miki, Espel, Valero i Victor, tots valeu molt més que el vostre pes en or, sou grandíssims!


Un cop arribat a Barcelona entre nostàlgia i melancolia, tocava tornar als entrenaments durs, són només dos mesos que tinc per preparar el Sailfish Half Triatló, així que... a gas! Swim – Bike – Run per vena a partir d'ara! 59 dies suficients per posar la màquina a punt i concloure el gran repte!

El resum d'entrenos dels últims dies:

  • Dimecres 18:

Swim: 1000 metres sense contar el temps, pressa de contacte J

Bike: 46.5 km en 1h 50’ a una mitja de 26 km/h i amb dos ports de muntanya el Coll de la Font de Cera entre Alella i Vallromanes i el Coll de Sant Bartomeu entre La Roca del Vallès i Òrrius, en total una suma de 900 metres de desnivell positiu acumulat!



  • Dijous 19: 

Swim: 1500 metres amb ritmes prou bons, tres sèries de 20 piscines:




P.D: Demà tirada llarga de bicicleta! Gas!


2 comentarios:

  1. Grans grans grans!!

    Home, per molt que anéssim a ritme tranquil, jo crec que no vaig anar "sense despentinar-me"... ajajjajaja

    A fotre-li al gas i fins aviat!

    ResponderEliminar
  2. Eric! Tu si que ets gros jajjaja


    Fotali canya i en breus estem tragan aigua a les medes!

    jodidos pero contentos :)

    ResponderEliminar