lunes, 2 de julio de 2012

Sailfish Half Triatló... I’m all in! – Diumenge 01 de Juliol de 2012

Ja està fet! Ja no hi ha volta enrere... Inscrit al Sailfish Half Triatló de Berga 2012! Repte que afronto amb tota la il·lusió possible i que espero culminar el dia 16 de setembre amb èxit!



Aquests dies han estat una bona mescla d’estudi i desconnexió, sense una cosa l’altre segurament no estaria sortint tant i tant bé, simplement s’ha de trobar el moment per a tot J. Ahir per exemple, amb els meus companys que ja han acabat tot, però a mi encara em queda un altre examen, l’últim... quines ganes tinc de dir adéu al IQS (a les classes clar...), en fi, que vam fer una barbacoa... piscineta, carn, birra, spiriball i germanor! Després la cosa es va allargar fins ben tard... com a mi m’agrada, improvització, sense plans, sense res planificat... el resultat no pot ser altra cosa que una gran festa!


Pel que fa a l'entrenament... avui és primer de Juliol i acabo el primer semestre de l'any amb una bona suma de quilòmetres acumulats, això sí, sense cap tipus d'obsessió per pujar volum, gaudint de cada un d'ells:


Tenint en compte que vaig estar els dos primers mesos amb la clavícula tocada, els exàmens i que els entrenaments ara sí que tindran un objectiu, rebentaré dades a finals d’any J

De moment hi ha quatre proves marcades:

  • Travessa illes Medes – Estartit
  • Trail del Burriac Atac
  • Sailfish Half Triatló de Berga
  • Garmin Triathlon Barcelona



Plego i torno a l’estudi... últim examen... acte de graduació... viatge a Berlin... Suma de vivències, emocions i moments únics! Mil ganes de viure’ls ja... només 4 dies! 

P.D: Sumant vida!



1 comentario: