jueves, 26 de julio de 2012

Aigua i més aigua... Travessa a la vista Estartit – Illes Medes – Dimecres 25 de Juliol de 2012


Aquests dies he estat molta estona a l’aigua del gym, fent piscines i més piscines, amb la vista clara del repte que ja està aquí! Travessa Estartit – Illes Medes, a primera vista sembla assequible, però si tot segueix el transcurs que ha de prendre (costa este + swim), serà una veritable prova de supervivència J.


Pel que fa al running, també recupero sensacions i vaig fer uns petits passos dilluns, en Víctor va voler venir a córrer amb mi, que no sigui dit que no el vaig avisar durant 3 dies que potser no estava al nivell... En fi, que va venir i vam començar a pujar muntanya amunt, en aquells primers moments ja no podia més, però, tot i així, demostra que és un titan i tot i no poder, segueix i segueix! Grande! 


Et queden unes quantes sopes però en breus ja podrem tornar a sortir J. Al final tot i que no volia forçar massa perquè venia cansat de la piscina i del gimnàs, vam fer un ruta més curta del que hauria volgut, però sense cap problema un altre dia ja recupero! Bons moments i agraït de la companyia d’en Víctor!


Ahir dimarts, dia de sensacions enfrontades... pel matí platgeta i per la tarda ganes de voler agafar la bicicleta, però saber que travessa està a pocs dies, així que anar a nadar! Males sensacions al principi, però fent una tirada llarga al final! Molt content!
Avui dia de descans i barbacoa a casa! Bon ambient i companyia, dia d’esbarjo total! Menjar, riure, piscina, sol,... En fi, tot allò que no pot faltar en un dia així! Demà tornaré amb ganes al treball dur J

  • Dilluns 23:
Swim: 1500 metres repartits en dues tirades de 750 metres (30 piscines). Bones sensacions i ritme bo també!

Gym: 30 minuts de compensació amb treball de pes lliure i politges.

Run: 9.3 km en 1h 10’ i un total de 700 metres de desnivell positiu acumulat, bones imatges pel record de la posta de sol des d’un dels cims de Cabrils!



  • Dimarts 24:
Swim: Aquest dia la història és divertida! Gens de ganes de nadar, però saber que ho havia de fer, així que baixo amb una mica de resignació... La intenció igualment és superar el registre del dia anterior fent com a mínim dues tirades de 40 piscines (1000m + 1000m)! Faig les primeres piscines i males sensacions, em fan mal els braços del dia anterior i em noto les cames una mica ressentides també, així que decideixo fer les tirades de 10 piscines. Tot i estar una mica mermat, faig bones mitges de temps, al voltant dels 4’ 37’’ els 250 metres.

Arribo a les 50 piscines i em dic a mi mateix: Va! 30 del tirón i plego! Dit i fet, començo i les sensacions ara són molt millors, he reduït una mica el ritme i quan vaig per la piscina 26... vaaaa, 20 més! Succeeix el mateix sobre la piscina 46, així que al final del entreno acabo fent 50 piscines en tirades de 10 piscines + 70 piscines nonstop! En total 3000 metres i amb la sensació de que podria haver fet més, si no fos perquè m’estaven esperant i ja feia tard! Acabo l’entrenament content J



P.D: Esperant amb expectació la travessa de diumenge, ja tenia ganes de nadar per les Illes Medes! 


1 comentario:

  1. ajajjaja Grande Changes animant-se fàcilment!! També mola el seu uniforme de Gillette ajajaj


    Nois, si al final aquesta nit feu el binomi Costa+travessa feu-me el favor de contractar un socorrista! Quina por...

    ResponderEliminar