lunes, 23 de julio de 2012

Buscant el temps de sota les pedres a 55 dies pel Sailfish – Diumenge 22 de Juliol de 2012


Ja ha passat un cap de setmana més, resten els dies per la prova, però no resten res més, segueixo sumant tota la vida possible i crec que serà suficient per arribar ben preparat!

El divendres combinació perfecte de tirada llarga de bicicleta visualitzant la posta de sol quan passava per Mataró tornant de Lloret de Mar i just després de la dutxa, gaudir d’un bon sopar ben acompanyat i corresponent festeta a opium, observant al matí l’albada! Posta i albada amb situacions ben diferents, però que se complementen i formen el binomi perfecte per gaudir J



Dissabte a dormir d’horeta... o aquesta era la intenció (no va ser així), ja que al matí següent hi havia triatló de la vila i tot i que no participava, tenia ganes de respirar ambient de triatló! Així que vaig anar a veure als compis que hi participaven, que no eren pocs! També va caure una visita agradable més per allà J. En fi, que tocava aixecar-se d’hora per aprofitar el trajecte Cabrils – Barcelona per fer-ho amb la bicicleta, uns quilòmetres que no anirien gens malament per sumar i seguir acumulant bones sensacions! El millor de tot, l’ambient amb el Team, la majoria molt content de concloure el triatló, per molts d’ells el primer! Gran foto de família!



Divendres 20:

Bike: 102 km en 3h 18’ a una mitja de 31 km/h, boníssim ritme i boníssimes sensacions sobre la bicicleta. Ruta Vilassar de Dalt – Lloret de Mar – Vilassar de Dalt a velocitats en carretera mantingudes de fins i tot 42 km/h, anava tan fort, que en alguns moments vaig servir de roda per altres ciclistes, però em perdien als pocs quilòmetres. Molt i molt satisfet del entrenament d’avui... i molt cansat també J


(Només han sortit els 70 i pocs quilòmetres primers... problemes de bateria al mòbil, què hi farem!)


Diumenge 22:

Bike: 50 km en 1h 50’ a una mitja de 27 km/h, considerant semàfors i ciutat de Barcelona, no està pas gens malament! Tot el matí al triatló, passant bons moments!



P.D: Ara que torno a tenir molt bones sensacions sobre la bicicleta, tornaré a combinar més! Aigua i Trails en breus! Gas!

2 comentarios:

  1. Com mola el "binomi perfecte"!!

    GAssss

    ResponderEliminar
  2. Dissabte si que farem un bon binomi....jajajjaja

    Em sap greu no poder venir demà!

    Parlem.

    fot lee

    ResponderEliminar