jueves, 17 de mayo de 2012

Fundint Collserola sobre la mtb – Dimecres 16 de Maig de 2012

S’apropen els exàmens finals i dies claus de la cloenda de la carrera, així que durant el proper mes serà complicat portar un ritme d’entrenaments regulars, seran una via d’escapament per desconnectar més que una altra cosa. He dit un mes, això no significa que en un mes hauré acabat, però sí que hauré finalitzat amb la part més dura dels exàmens... la resta, a partir de l’11 de Juny fins el 6 de Juliol, té pinta, a priori, que serà bufar i fer ampolles J.

Ja feia dies que volia quedar amb en Carlos i fer una sortideta per Collserola amb la bicicleta de muntanya, que és un dels seus forts, però per varies raons encara no ho havíem aconseguit des que havia aterrat de Florida! Avui era el dia, ja que, com si no hi hagués classe, l’examen de divendres el porto mitjanament bé, els exàmens encara queden relativament lluny, ... en fi! Mountain bike J de la bona! A més em venia de gust... estava aparcada al pàrquing des de l’última sortida amb l’Espel!

Dia gens espectacular, molt tapat i amenaçant de pluja, però allà estàvem a les 8:00 començant a pedalar i pujant Vallvidrera fins el km 5 de les aigües! Hem anat a bon ritme fins la segona antena (sé que t’agrada aquest nom Espel... jajaja) però quan baixàvem per la trialera dels tríceps... primer percance! La meva bici està ben velleta ja, els amortiguadors sonen, les rodes tenen bultos estranys, els canvis van bastant forçats, etc... Torno al que anava... se m’ha caigut el seient baixant la trialera... Joder! Per sort, només era descargolar unes femelles i tornar-les a collar ben fort, però... “Tens alguna clau?”... Apart dels típics tornavisos, cap dels dos en portava...  “Tornem cap a baix a mirar als cotxes, després ja pugem per la pujada del Mataperros!”

Baixant a poc a poc i amb el seient ballant i quan arribem als cotxes no hi havia cap clau tan peque... Pregunto a uns polis que hi havia per allà i res, pregunto a un parell de ciclistes que baixaven i mateixa resposta, anem a una tenda de bicicletes i no obre fins les 11:00 (collons com viuen aquests!)... Solució final? Per què soc alumne del IQS si no puc anar a buscar eines? jajaja, cap al taller mecànic a veure a en Cesar i agafar-li un parell de claus de 14mm! Ara ja podem continuar, tot solucionat!

Avui he descobert camins nous, m'encanta tornar a casa amb noves rutes a la butxaca! La sortida ha estat molt amena, enduro del bo amb molta pujada i molta baixada! Sobretot gaudint de la immensitat de camins que ofereix Collserola, hem fet una bona extensió rodejant el Tibidabo i coronant-lo al final, això no podia faltar J, cim obligat sempre que se surt amb mtb per Collserola! Repetirem quan es pugui, sense cap tipus de dubte!


Resum de la sortida: 36.6 km en 3h 14’ i sumant un total de 1300 metres de desnivell positiu acumulat! En Carlos m’ha fotut canya de la bona, segueix en molt bona forma tot i haver estat un any d'Erasmus per Florida i gaudint de la bona vida, però li he seguit el ritme J! Seguim sumant vida!


P.D: Divendres té pinta de que caurà un running dels bons per alliberar tensions del examen!  

4 comentarios:

  1. Ajajjajajjaajja Déu ni do bastant èpica la sortida parant mig camí al "box" d'en Cesar... XD


    Ben fort que aneu titans!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bastant divertit entrar al taller un dimecres a les 9:00 i dir-li: "Cesar, te cojo un par de llaves para arreglar la bici!" "Ningun problema, mientras me las devuelvas!" Que gran! El tio sempre liat mirant les peces dels de segon...

      Eliminar
  2. Eric! S'ha de repetir una de bici, que l'estem deixant una mica de banda! Quan tinguis un forat entre exàmens. Per cert, la ruta Vall d'Aran ja la tinc preparada, però la de córrer. 14km, començant a 1750m, final a 1250m i màxima de 2300m. Preparat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. preparat! ja li fotrem! per cert quan acabi molins tindré dues setmanes lliures, podem fer mal per Collserola! Jo t'aviso tranqui

      Eliminar