sábado, 9 de junio de 2012

Bike time! – Divendres 08 de Juny de 2012

Aquests dies de mig vacances que tinc entre exàmens s’han d’aprofitar! Així que el primer que he fet avui ha sigut anar a comprar cobertes noves, ja que des de feia 6 setmanetes a l’última sortida fins a Sitges i el bon bordillazo final, encara seguien destruïdes! Com nen amb cobertes noves, les canvio, pressió d’aire correcta a les càmeres i a fer un bon test J... A més a més, també estrenava els nous plats, passant de 50/34 a 52/39 i tenia ganes de veure les noves sensacions!!! Aquests els tenia des de feia dues setmanes i ja se'm estaven posant les dents llargues...




La ruta d’avui? Back to the roots! De les primeres rutes que vaig descobrir al comprar-me la bici i que feia per preparar el Garmin de l’any passat, anar de Cabrils a Canyamars! Una coseta facileta per entrar en contacte després de mes i mig, una mica més de 40 quilòmetres sense massa desnivell positiu, ja estava bé!


Tot llest i preparat surto cap allà! El clima perfecte a 20ºC i el cel tapat, però sense fred! Gas J! Començo fort i tot va bé, les sensacions amb el plat gran de 52 dents són genials... amb el de 39 dents crec que patiré una mica més a les pujades, però cap problema! Així li fotré més canya poc a poc!

Passaven els quilòmetres, és una ruta que he fet uns 7 o 8 cops i que m’encanta, carretera de corbes bastant maca amb bosc a banda i banda de la via! A més, les cames funcionen molt bé, no he perdut tant com creia i vaig a molt bon ritme... En fi, que arribo a Canyamars en 46 minuts, mitja volta sense descansar i cap a casa, camí a la inversa i ara és baixada J... El tros més dur és el mateix de sempre, això sembla que no varia i que sempre serà així, la pujada final fins a casa, tot i així, també la faig més ràpid que com la feina sovint!


Resum de la sortida: 42.6 km en 1h 31’ a una velocitat mitja de 28 km/h i amb boníssimes sensacions després de 6 setmanes sense pujar a la bici J, bones rodes i bons plats nous, molt content amb les adquisicions! Les cames també han rodat prou bé! Estic preparat per la sortida de diumenge amb el TEAM de 60-70 km amb 3 ports de muntanya importants... espero no patir massa amb el plat de 39 dents... ja veurem!

P.D: Per cert, he fet 7 minuts menys de quan solia fer aquesta sortida, a alçades de setembre passat, d’aquí un mes... 15 minuts menys J

2 comentarios: