domingo, 4 de diciembre de 2011

Trail running: Divendres 2 de Desembre de 2011

Divendres tocava sortir a córrer amb en Miki! Últim dia de classe abans del pont i se’ns havien acumulat els compromisos... entre varies històries el temps que volíem estar recorrent les muntanyes de Collserola es va veure reduït considerablement... Un altre dia més canya!

Quedàvem a les 15:30 a la pujada de Vallvidrera al costat de plaça Borràs i d’allà running per escalfar en pla fins a Can Carelleu... A partir d’allà s’acabava el pla... se’ns presentava una pujada de 100 metres de desnivell positiu en poc més de mig quilòmetre, a més la pujada era progressiva, fins que el tros últim era bastant infernal per les cames. Repte superat! I ara pensant... a on em portaria en Miki? Serà tot tan hevy? La ruta la marcava ell avui!


Altre cop a pujar... millor dit escalar! Escalada de la bona! Per què donar voltes i pujar poc a poc quan es pot pujar directament pel mig en línia recta? Jajaja... Escalant entre les roques vam trobar unes coves que suposo que eren de la història antiga del per què aquella zona se la coneix com la Carretera de les aigües i una alguna que altra pedra que queia rodant paret vertical cap avall. Un cop a dalt teníem unes vistes impressionants de la ciutat i ja tota la sortida es va resumir en trialeres i camins de bosc! Bastant divertides! Per cert... també ens vam deixar caure per la trialera dels tríceps que fem quan anem amb la bici... rara fer-la sense mtb, però igualment molt pepi!

En resum, ruta molt maca i amb molta natura, tenir un bosc així a pocs metres del centre urbà no té preu, et podries perdre hores i hores travessant la quantitat infinita de camins i rutes!

En quant a la comptabilització de la sortida... Novament problemes amb el mòbil i es van perdre uns 20 minuts de ruta, pel que fa al que sí que es va guardar... xixa bona! 


Resum de la sortida: una mica més de 10 km en 1 hora i 5 minuts a una mitja de 162 pulsacions i 620 metres de desnivell positiu acumulat. Segueixo tenint molt bones sensacions amb el running i cada cop disfruto més. Per cert Miki! Repetirem un altre dia amb més temps i sense que el dia anterior t’hagis marcat 2 hores de run! Molt gran!


P.D: Aquest cap de setmana em toca fer una mica de vida de nit i dilluns sortideta llarga amb bici, ara que ja tinc capacitat per tanta aigua, N-II i cap amunt, intentaré anar-me’n ben lluny!

Poso vidio d'un tio molt autèntic! Atents tothom eh? RUN IS A VERY PURE EXPERIENCE! jajaja


1 comentario: