lunes, 13 de febrero de 2012

Esquí del bo i millor companyia!: Dilluns 6 a Diumenge 12 de Febrer de 2012

Portava uns dies de dormir poc... molt estudi per les nits! Per fi dilluns! Últim examen i la manera per posar a prova tot l’esforç efectuat... 12:30h després de 3 horetes i mitja, ja puc dir que he finalitzat el primer quatri i amb la sensació de que tot ha anat millor del que m’esperava... sembla mentida però cada any que ha anat passant he anat disfrutant més i més de la universitat i ha desencadenat amb uns millors resultats.

Començava una setmaneta de festa fins tornar a classes que havíem decidit petar-la fort als Pirineus, pujàvem dos grups i nosaltres no ens ho vam pensar dues vegades així que dilluns a la nit ja estàvem allà dalt a una temperatura siberiana de -8 ºC, l’altre grup pujaria dimarts a la nit. Durant tota la setmana hem estat rondant els -10 ºC arribant inclòs als -15 ºC dissabte a Grand Valira... Quin FREEEED!


En fi, massa dies i massa històries com per escriure-les aquí, ja que necessitaria hores i hores per plasmar-ho tot! En resum, grans convivències amb en Miki, Guillem, Basilio, Joaquin, Nuria, Aïda, Natàlia, Isa, Gabriela, Arnau i gent esporàdica que anava apareixent ja fos sopant, esquiant o per la casa... Gegants persones tant les que coneixia com les que he conegut de noves! Molts moments pel record, situacions inoblidables, nits fins les tantes, tandes d’esquí de 10 a 17h nonstop,... germanor de la bona i vivències que ens uneixen cada cop més al grup d’amics! Llàstima de les baixes, tots ells d’erasmus, però repetirem! Ara de moment ja només pensant en la organització del viatge cap a Berlín!!! Sumant vivències i moments... Sumant vida!


Tema esport, la paraula que ho resumeix és: genial, boníssimes sensacions amb les cames, sempre havia patit de quàdriceps amb la taula d’snow, sembla ser que ara ho resisteixo perfectament bé! Han donat fruit tots els quilòmetres de swim, bike i run que porto fets des de ja fa quasi bé un anyet!


Avui ha començat el segon quatrimestre i final ja de la carrera, moment desitjat des de ja fa 4 anys i mig... Encara queden moltes vivències per viure en aquests últims 4 mesos!! Prometen ser de sensacions fortes!!


P.D: He tornat a nadar després de la lesió... les sensacions no han sigut del tot bones... 250 metres per començar amb braça i 1250 de crol en un total de 32 minuts! Suposo que el no haver pogut trepitjar la piscina des de fot dos mesos ha sigut el que ha causat que potser estigués en baixa forma o potser ha sigut l’ombro, ja que només no he notat molèsties durant, més o menys, els 20 minutets centrals. Però això no m’atura! Gas a nadar i muscular una mica la part que envolta l’ombro! 


P.D.2: Remarco! Em sento molt afortunat de tenir gent tant gran al meu voltant! Gràcies J

2 comentarios:

  1. Lo més destacat les baixes sens dubte!!

    Ara a gaudir i a seguir sumant!


    PD: Aquesta vegada no te van fer caminar per neu verge amb la taula a la mà no? XD


    muaks

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja saps que aixo no pot faltar! Vam pujar un cim caminant amb neu verge pels genolls aixi que pots comptar amb el disfrute de la baixada :)

      Una abraçada crack!

      Eliminar