jueves, 2 de agosto de 2012

Travessa Illes Medes – Estartit – Diumenge 29 de Juliol de 2012


Com era d’esperar havíem de celebrar que en Miki havia acabat el PFC i no ens anàvem a tirar enrere amb el plan que havíem efectuat, Costa Este + Travessa! A primeres una mica bogeria, tot s'ha de dir!

El dissabte vaig pujar amb el cotxe cap a Platja d’Aro, al final no em va donar temps a tornar a passar pel Circuit, llàstima! Arribava sobre les 21:00 i en Miki m’enviava una foto del llit on NO dormiria aquella nit... haig de dir que semblava prou comfortable, mai ho sabré... J jajaja... A partir d’aquí, començava el nostre nonstop amb un sopar tranquil amb un amic i el posterior copeig amb més gent a una terrasseta just davant del port de Llafranc, molt acollidora per ser sincers! Poc a poc s’anava animant la cosa i sobre les 3 posàvem rumb cap a Costa Este... la travessa encara quedava molt lluny!



Molt bona festa fins l’albada i és aquí quan es separaven els camins! Uns cap al llit i uns altres cap a la travessa, i entre aquests segons, nosaltres seriem els únics que nadaríem mentre que els altres que també venien, s’encarregaven de posar les boies i controlar el bon transcurs de la cursa des de les llanxes!

Es presentava un bon repte que no podia començar sense un bon esmorzar! Com va entrar de bé aquell entrepà de llom amb formatge... nyaaaam!!! Després recollida de dorsals/xips, amb la mateixa gent que ens havia vist arribat tot encamisats i que ara ja ens veien amb banyador i ens preguntaven si ja havíem esmorzat, suposo que aquesta situació ha de ser com a mínim xocant i divertida! En fi, que vam ser els primers a recollir el xip i com encara quedava una estona... bacaineta al cotxe durant una mitja horeta i quan això ja comença, ens desperta en Miki pare! Preparats per nadar!!! Gas!!! (Sembla mentida però bones sensacions de moment)


Posem rumb cap a les Illes Medes amb els vaixells, ens anem mentalitzant del que ens espera veient les onades que hi ha... Tots a l’aigua! Salt de dalt a baix (uns 4 metres) per entrar en contacte amb el gran contrast de l’aigua, freda freda! Per si de cas encara podia haver-hi algun rastre de la nit, ara ja impossible! Mentre anaven arribant tots els participants ens col·locàvem darrera la línia de sortida mentre ens movíem per no agafar una hipotèrmia!


Tret de sortida! Molta gent als voltants, molta espuma i molt moviment! Ens vam perdre en aquells 3 segons de començament amb en Miki! A més, com el tio que tenia al davant li costava agafar el ritme em vaig desviar una mica cap a la dreta, fet que sense saber-ho seria la clau de la travessa, ja que d’aquesta manera agafava la traçada ràpida del trajecte! Les onades venien de dretes, pel que vaig haver de canviar de costa de respiració, fet que no m’importa massa, ja són molts quilòmetres acumulats de natació J!!!

Érem 628 nadadors i durant els 1000 metres entremitjos de la travessa em vaig trobar totalment sol, però poc a poc, quan ens acostàvem a l’espigó per entrar en els 300 últims metres, ja ens tornàvem a tocar i a molestar entre nosaltres! Sprint a la recta final per avançar a alguns més i au! Finisher!


Al cap d’una estoneta entrava en Miki! Grande J!! Xerràvem sobre la locura que havíem fet aquella nit/matí i que havia sigut molt èpic mentre esperàvem al seu pare, a la llunyania el vèiem venint nadant d’esquena, molt crack! Jajaja

La resta del matí la vam passar sortint amb la barca de relax i amb una bona paella al migdia, d’aquesta manera concloïa aquesta aventura J


Resum de la travessa: 1500 metres en 34’ 40’’ amb una mar moguda i quedant 297 de 628... penso que si els altres participants haguessin sabut en quines condicions veníem ens haurien donat les medalles a nosaltres! Jajaja! En resum, molt content, bon entrenament, immillorable companyia i meravellosos moments i experiències que me’n enduc cap a casa! Gegant nit!


P.D: Per finalitzar, dir que espero que poguem tornar-hi l'any que ve i que estic obert a repetir l’experiència! Ja direu si us sentiu amb forces J

4 comentarios:

  1. Ajjajajaja és que vaia zumbats...

    O sigui que ni tant sols desprès de la travessa veu dormir! Oooole vos!


    Molt gran Dr. Closas fent aparició estel·lar al bloc!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. poc a poc tothom anira apareixent :) jajaja

      com ho portes lo de nadar tu? l'any que ve comptem amb tu per la travessa ;)

      abraçada forta Espel!

      Eliminar
  2. Jajaja. El llit tespera quan vulguis repetir la èpica i dormir després de trinar!

    Gran diumenge!

    En breus estem planejant bogeries noves!

    :)

    ResponderEliminar