lunes, 9 de abril de 2012

Bike: Diumenge 08 d’ Abril de 2012

Tal com vaig dir ahir, avui bicicleta de carretera, això sí, no ha sigut fins les 6 de la tarda, ja que per un dia que ha sortit el solete en tota la setmana santa, no m’he pogut resistir a baixar a la platgeta a intentar dissimular una mica les marques de moreno ciclista J jajaja... Gegant matí amb la tranquil·litat de les onades del mar... Màxima relaxació!


Avui he primat la qualitat del entreno abans que la distància, així que m’he centrat en fer una distància de triatló olímpic, 40 quilometrets, sortint de casa direcció N-II i direcció Mataró. Passat Mataró l’objectiu era donar mitja volta un cop arribés als 20 km i això ha succeït a Arenys de Mar.



En definitiva, l’anada ha sigut amb un vent criminal en contra en el que m’he marcat com a fita intentar no baixar dels 30 km/h... ha costat bastant en alguns moments! Jajaja... La tornada molt més amena amb el vent a favor ha sigut més tranquil·la... inclús he arribat abans de la pujada cap a me casa amb una mitja de 33 km/h des de l’inici de la sortida fins a aquell punt... després amb la pujada baixaria, tot i que he intentat no baixar de 20 km/h, però bastant duret!


Resum de la sortida: 41 km en 1h 23’ al final amb una mitja de 29.3 km/h i una màxima de 51.8 km/h, content d’haver aconseguit pràcticament la mitja desitjada de 30 km/h, ara ja només queda millorar-ho de mica en mica!

P.D: Aquesta setmana m’he estat menjant una mica la olla amb el tema de la nutrició... per sortir de dubtes, genial casualitat, divendres assisteixo a una xerrada informativa sobre aquest tema que organitza el club! Espero que sigui ben instructiva!

P.D.2: Durant aquesta setmana farem nova adquisició... bambes de trail! J Amb ganes ja d’estrenar-les i pujar muntanyes!!! 




1 comentario: